Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین روز از تیر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح پیرامون تعرفه‌های فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد برای ناشران اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - هفتمین روز از تیر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح پیرامون تعرفه‌های فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد برای ناشران اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر انتشارات «روایت فتح»: مشکل امروز ناشران هزینه آب و برق نیست/باید از صنعت نشر حمایت شود

مدیر انتشارات روایت فتح گفت: اکنون قیمت کاغذ در بازار آزاد برای هربند ۶۰۰ هزار تومان است این قیمت قطعا بر قیمت تمام شده کتاب تاثیر می‌گذارد لذا حمایت از ناشران با ارائه کاغذ دولتی برای ادامه روند فعالیت‌های آنها بسیاری مهم و درعین حال ضروری است.

مهدی محمدخانی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون عمده‌ترین معضل امروز ناشران گفت: عمده‌ترین معضل ناشران در کمبود کاغذ دولتی است این امر تمام ناشران را به نوعی درگیر خود کرده افزایش چالش‌های اقتصادی ناشی از بیماری کرونا نیز التهاب مالی صنعت نشر را دوچندان کرده است.

وی در همین راستا اظهار کرد: کتاب همواره به عنوان عنصر و زمینه ساز فرهنگ مورد توجه بوده است، زیرا افزایش اطلاعات افراد جامعه با کمک کتاب شکل گرفته و جامعه آگاه، پویا و توانمند نتیجه افزایش سرانه مطالعه برای جوامع محسوب می‌شود این جامعه به دلیل اطلاعات علمی بالا موفق عمل می‌کند و از بسیاری از آفت‌ها و گزندهای اجتماعی دور خواهد ماند در عین جامعه‌ای قانون مدار خواهد بود که به توسعه دست می‌یابد لذا توجه به کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضروریت‌ها جامعه محسوب می‌شود.

محمدخانی با اشاره به لزوم توجه مسئولان فرهنگی به رویکرد‌های مناسب اظهار کرد: بخش‌هایی که مسئولیت‌های فرهنگی دارند باید توجه داشته باشند که هرگونه تصمیم و یا هر تمهیدی با نگاه کارشناسانه امری مهم و ضروری است، در دو سال گذشته با اختصاص ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی به کاغذ اقداماتی انجام شده بود که با توقف این تسهیلات شرایط برای ناشران بسیار دشوار شد، اگرچه بار دیگر تصمیماتی برای ارائه تهسیلات به منظور خرید کاغذ در نظر گرفته شد، اما برنامه‌های زمانی کوتاه خود به نوسانات بازار کاغذ و سخت شدن فعالیت‌ها برای ناشران منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی با اشاره‌ای به قیمت کاغذ ابراز کرد: اکنون قیمت کاغذ در بازار آزاد برای هربند ۶۰۰ هزار تومان است این قیمت قطعا بر قیمت تمام شده کتاب تاثیر می‌گذارد لذا حمایت از ناشران با ارائه کاغذ دولتی برای ادامه روند فعالیت‌های آنها بسیاری مهم و در عین حال ضروری است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

بهروز مفید: ساخت «در کنار پروانه‌ها» از مرز ۵۰ درصد عبور کرد/گروه یاری۲۰ تیرماه به تهران می‌آیند

تهیه‌کننده سریال «در کنار پروانه‌ها» گفت: به علت اینکه گروه در شمال کشور هستند هنور واکسیناسیون بازیگران انجام نشده است. امیدوارم با آمدن به تهران جهت ادامه تصویربرداری واکسیناسیون بازیگران هم انجام شود.

بهروز مفید در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون جزئیات تولید سریال «در کنار پروانه‌ها» گفت: همانطور که می‌دانید این سریال به کارگردانی داریوش یاری و دارای داستانی خانوادگی و مذهبی است و داستان آن متمرکز بر تغییر و تحول شخصیت اصلی داستان پیش می‌رود که بازیگران و عوامل خوبی با وجود گرما و اپیدمی کرونا در این مجموعه مشغول ایفای نقش هستند. این روز‌ها «در کنار پروانه‌ها» در لاهیجان در حال فیلمبرداری است و حدود ۵۰ درصد کار به پایان رسیده است.

وی با اشاره به تغییر لوکیشن در این سریال بیان کرد: گروه و عوامل ۲۰ تیرماه به تهران می‌آیند و بخش‌های مربوط به تهران تصویربرداری می‌شود و مجددا گروه به شمال بر می‌گردند. طبق برنامه‌ریزی انجام شده احتمالا تا ۱۵ مهرماه تصویربرداری «در کنار پروانه‌ها» طول خواهد کشید. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

این تهیه‌کننده پیرامون رعایت نکات بهداشتی و واکسیناسیون بازیگران سریال «در کنار پروانه‌ها» بیان کرد: در محل تصویربرداری هوا گرم است و کرونا هم مزید بر علت شده و شرایط کار قدری برای همه مشکل‌تر شده، اما همه با تمام وجود مشغول کار هستند و نکات بهداشتی هم مورد عنایت ما و همه دوستان هست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

چند نکته مهم پیرامون مدیریت اجتماعی و شخصیت ممتاز شهید بهشتی

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: تسلط شهید بهشتی بر قانون اساسی و اشراف وی به مسائل دینی او را فردی تاثیرگذار بر روند کشور در سال‌های انقلاب اسلامی قرار داده بود، توانمندی وی بر مدیریت جامعه و در عین حال تسلطش بر چند زبان زنده دنیا در نوع خود قابل توجه و تحسین بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون شخصیت آیت‌الله شهید سید محمد حسین بهشتی گفت: شهید بهشتی شخصیتی اسثتثنایی وی مدیری توانمند و فقیهی بزرگ محسوب می‌شد، مدیریت وی در حوزه‌های مختلف نشان داد شهید بهشتی مدیری توانمند و موفق است با این همه می‌توان مدیریت شهید بهشتی را در چند نکته مورد توجه و بررسی قرار داد، هنگامی که وی در مجلس خبرگان حضور و اداره این مجلس را بر عهده گرفت احاطه ویژه به مسائل علمی در کنار مسائل اجتماعی و کار کرد‌های جامعه داشت که همین امر وی را منحصر به فرد و مدیری موفق کرد.

وی در همین راستا ادامه داد: تسلط شهید بهشتی بر قانون اساسی و اشراف وی به مسائل دینی این شهید بزرگوار را فردی کاربردی و تاثیرگذار بر روند کشور در سال‌های ۵۷ قرار داده بود توانمندی وی بر مدیریت جامعه در عین حال تسلطش بر چند زبان زنده دنیا در نوع خود قابل توجه بود.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

***رویکرد شهید بهشتی در قوه قضاییه

وی به رویکرد شهید بهشتی در قوه قضایه اشاره و تاکید کرد: شخصیت فرهیخته شهید بهشتی سبب شده بود که با اتکا به مدیریت توانمند خود در قوه قضایه تحولی شگرف را در دوران خود رقم بزند، یکی از تاکیدات این شهید بزرگوار پیرامون قوه قضاییه عدالت در جمهوری اسلامی به صورت اساسی، نهادی و تضمین شده بود لذا قوه قضاییه در تراز اسلامی و عدالت محور با شاخص‌های مشخص تعریف و پایه‌گذاری شد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تولید ۱۰۰ قسمت دیگر از مجموعه «کلبه عمو پورنگ»

تهیه‌کننده «کلبه عمو پورنگ» گفت: ۱۰۰ قسمت جدید در حال تولید است، «کلبه عمو پورنگ» به هر حال برای مردم تنوع و تازگی دارد. گریم‌های فانتزی، نور، دکور، رنگ و موسیقی در کنار هم مورد توجه قرار گرفته و امیدواریم در ادامه این میزان استقبال بیشتر شود.

مسلم آقاجان‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون تغییرات سری جدید «کلبه عمو پورنگ» گفت: در سری جدید «کلبه عمو پورنگ» سه لوکیشن جدید به این مجموعه اضافه شده است. تا اینجا در حدود شش شخصیت با بازیگران جدید به کار اضافه شده‌اند و قطعا این تعداد بازیگران و لوکیشن‌های جدید کار را متحول می‌کند. دکور دامپزشکی، آرایشگاه، لبنیاتی و لانه سگ از جمله دکور‌های اضافه شده به مجموعه «کلبه عمو پورنگ» است که بازیگران جدید در این لوکیشن‌ها ایفای نقش دارند.

وی با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم از «کلبه عموپورنگ» بیان کرد: در ۴۰ قسمت ابتدایی که در عید نوروز و ماه مبارک رمضان «کلبه عمو پورنگ» پخش شد فیدبک‌های خیلی خوبی گرفتیم و تشویق شدیم کار را متنوع‌تر و با کیفیت بالاتری ادامه بدهیم. هنوز نظرسنجی دقیقی در ارتباط با ۴۰ قسمت ابتدایی «کلبه عمو پورنگ» از سوی صدا و سیما صورت نگرفته، اما می‌توان در فضای مجازی متوجه میزان توجه مخاطبین شد.

این تهیه کننده تلویزیون در همین راستا ادامه داد: تقریبا ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بازدیدکننده از ۴۰ قسمت ابتدایی «کلبه عمو پورنگ» در تلوبیون نشان از حجم بالای استقبال به این مجموعه است. این قسمت‌ها با توجه به استقبال مخاطبین مرتب و منظم بارگزاری و دیده شده است. این در حالی است که در بقیه شبکه‌های اجتماعی دیگر هم مخاطبین بسیاری قسمت‌ها را دیده‌اند.  تعداد آمار بازدیدکننده بی‌نظیر است و می‌توان گفت «کلبه عمو پورنگ» از پربیننده‌ترین سریال‌ها هم پیشی گرفته و ۱۰ برابر آن‌ها مخاطب داشته است. این نشان می‌دهد هم در تلویزیون و هم در فضای مجازی به اندازه کافی پر بیننده بوده و برای همین هم قسمت‌های جدید آن در حال تولید است.


انتهای پیام/

 

برچسب ها: ادبیات دین و اندیشه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا ادبیات دین و اندیشه کنار پروانه ها کلبه عمو پورنگ مدیر انتشارات برای مشاهده برای ناشران تهیه کننده شهید بهشتی کلیک کنید روایت فتح عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه نظام اجتماعی بدون تمایزات حفظ نمی‌شود، گفت: در استنادهای فقها قابل توجه این است که بر خلاف معنای خاص حفظ نظام در ادبیات سیاسی معاصر که عبارت از نظام سیاسی و حکومت است، فقهای ما در قریب به اتفاق موارد این مفهوم را به عنوان قاعده عام و شامل و در معنای نظام عام اجتماعی، و البته گاهی هم خرده نظام‌های اجتماعی مثل نظام خانواده، به کار برده و مثلا می‌گویند اگر چنین نباشد نظام خانواده یا اقتصاد به هم می‌ریزد. عمده مسأله نظام عام اجتماعی یا خرده نظام‌های اجتماعی است؛ نه نظام خاص سیاسی. اگر هم گاهی درباره نظام سیاسی گفته شده، در راستای همان حفظ نظام عام یا خرده نظام‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار جماران، آیت‌الله سید ضیاء مرتضوی در جمع فارغ التحصیلان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در خصوص اینکه «آیا حفظ نظام اوجب واجبات است؟» گفت: وقتی که از عنوان «حفظ نظام» سؤال می‌شود، اولین پرسش این است که مقصود از «نظام» چیست؟ آیا منظور نظام عام اجتماعی است یا برخی خرده نظام‌ها مثل نظام سیاسی، اجتماعی، امنیت یا بهداشت که در جامعه وجود دارد؟ آنچه از گذشته در فقه ما یا برخی علوم اسلامی مطرح بوده، نظام عام اجتماعی است؛ که البته با تعبیرهای مختلفی از آن نام برده می‌شود. اما در ادبیات سیاسی سال‌های اخیر، آنچه با این عنوان به ذهن متبادر می‌شود، این عنوان عام نظام اجتماعی نیست بلکه نظام خاص سیاسی و اشاره مستقیم به حکومت هست.

استاد حوزه علمیه قم افزود: متأسفانه گاهی در اظهارنظرها بین این دو عنوان خلط می‌شود که نوعا هم بی توجه و از سر قصور است؛ ممکن است کسانی هم با توجه جای همدیگر به کار ببرند و مثلا آنچه در فقه برای نظام عام اجتماعی آمده را در برخی اهداف نظام سیاسی استفاده کنند. حفظ نظام در معنای عام اجتماعی یک اصل و قاعده عقلی است که در مسائل مختلف علوم مورد توجه هست. اما حفظ نظام سیاسی هر اندازه هم مهم باشد، یک خرده نظام است که در راستای حفظ نظام عام اجتماعی کارآیی دارد.

وی اظهار داشت: بنده پژوهشی را از نیمه سال 96 شروع کردم و عنوانش «بررسی فقهی حفظ نظام و مسائل آن» است. پنج سال طول کشید و این کار یکی دو سال پیش تمام شده و زیر چاپ است. گاهی جلساتی هم در قم و غیر قم داشته‌ام که برخی ابعاد این موضوع را مطرح کرده‌ام. آن چیزی که اینجا می‌خواهم مطرح کنم همین است که «آیا حفظ نظام اوجب واجبات هست یا نیست؟» هدفم از طرح بحث در اینجا یکی توضیح نظر امام خمینی(س) و دوم نقد برخی تعابیر است.

آیت‌الله مرتضوی تأکید کرد: حفظ نظام به عنوان قاعده و اصل در علوم چند دین محل توجه و استناد بوده؛ مخصوصا در فقه که موضوع بحث ما است. فلاسفه اسلامی و متکلمین در استدلال بر ضرورت نبوت و تشریع و نیز تأکید بر ضرورت وجود امام، رئیس صالح یا معصوم به ضرورت حفظ نظام استدلال کرده‌اند. چنانچه خواجه نصیر طوسی در شرح سخنی از ابن سینا به تفصیل درباره ضرورت عقلی نبوت، تشریع و وجود پاداش و کیفر بر مبنای نیاز انسان به زندگی اجتماعی و برخورداری از نظام اجتماعی سخن گفته است. یا جناب سید مرتضی علم‎ الهدی پرهیز از اختلال نظام را مبنای ضرورت وجود امام در هر زمان شمرده است. مصادیق را برخی اشکال می‌کنند اما جایی ندیده‌ام که کسی بگوید حفظ نظام لازم نیست.

وی با تأکید بر اینکه نظام اجتماعی بدون تمایزات حفظ نمی‌شود، گفت: خواجه طوسی در اخلاق ناصری جامعه بشری را نیازمند تمایزات بشری شمرده و حتی در استدلال به ضرورت معاد هم به این قاعده استناد کرده است. موارد مختلفی در اصول فقه هم آمده که موضوع حفظ نظام به عنوان یک منبع و مستند مورد توجه قرار گرفته است. مثلا چرا ظواهر گفته انسان‌ها حجت است؟ یکی از استدلال‌ها این است که می‌گویند اگر غیر از این باشد، نظام اجتماعی به هم می‌ریزد و اصلا سخن گفتن دشوار می‌شود و نظام مبادلات و تجارت پا نمی‌گیرد. حتی اخباریون می‌گویند نظام اجتماعی را نمی‌شود با شبهات اداره کرد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: فقها از گذشته تا کنون نه تنها در ابواب و مسائل مختلفی از فقه به ضرورت حفظ نظام عام و کلان اجتماعی و حرمت اختلال در آن به عنوان قاعده عامی که مورد قبول همه است، نگاه کرده‌اند و نوعا در تعیین وظایف شرعی و تکالیف دینی مردم به آن استناد کرده‌اند، بلکه بر همین اساس برآوردن و انجام کلیه نیازهای اجتماعی را فتوای به وجوب می‌دهند و نیازهای اجتماعی ذیل عنوان «واجب کفایی» مطرح می‌شود و تمام اینها را «واجبات نظامیه» می‌گویند؛ یعنی واجباتی که مربوط به حفظ نظام کلان اجتماعی است و چرخ جامعه بر آن اساس می‌چرخد.

وی یادآور شد: در استنادهای فقها قابل توجه این است که بر خلاف معنای خاص حفظ نظام در ادبیات سیاسی معاصر که عبارت از نظام سیاسی و حکومت است، فقهای ما در قریب به اتفاق موارد این مفهوم را به عنوان قاعده عام و شامل و در معنای نظام عام اجتماعی، و البته گاهی هم خرده نظام‌های اجتماعی مثل نظام خانواده، به کار برده و مثلا می‌گویند اگر چنین نباشد نظام خانواده یا اقتصاد به هم می‌ریزد. عمده مسأله نظام عام اجتماعی یا خرده نظام‌های اجتماعی است؛ نه نظام خاص سیاسی. اگر هم گاهی درباره نظام سیاسی گفته شده، در راستای همان حفظ نظام عام یا خرده نظام‌های اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی